ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάβλοβιτς: «Χαρούμενος και πλήρης που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟ»

Δεν πέρασε δεύτερη φορά από το μυαλό του, είπε αμέσως το «ναι», στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Ο Σάσα Πάβλοβιτς μιλώντας στη «Real News», δήλωσε χαρούμενος και πλήρης, που θα αγωνιστεί σε μια τεράστια ομάδα, όπως είναι το «τριφύλλι».

Πάβλοβιτς: «Χαρούμενος και πλήρης που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟ»

Λιτός και χωρίς πολλά λόγια, ο Σέρβος γκαρντ, τόνισε πως είναι διπλή χαρά και γι΄ αυτόν, το γεγονός πως θα συνεργαστεί με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενώ αφήνει τις υποσχέσεις στην άκρη, τονίζοντας πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να συνεχίσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, να είναι υπερήφανος για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Πάβλοβιτς στη Real News:

Για την απόφασή του να παίξει στον Παναθηναϊκό: «Όταν μίλησε μαζί μου ο κόουτς Τζόρτζεβιτς και μου είπε ότι με θέλει μαζί του, ήταν σαν να μην έχω άλλη επιλογή, δεν το σκέφτηκα καν δεύτερη φορά, συμφώνησα αμέσως και με όλη μου την καρδιά. Νιώθω χαρούμενος και πλήρης που θα αγωνιστώ σε μια τεράστια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, με ιστορία, τίτλους και σπουδαίους παίκτες, τόσο στο παρελθόν όσο και σήμερα».

Για τη συνεργασία με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Εννοείται πως η χαρά μου είναι διπλή που θα αγωνιστώ κάτω από τις οδηγίες του κόουτς Τζόρτζεβιτς, ο οποίος για μένα αποτελεί κορυφαία προσωπικότητα του μπάσκετ. Ενθουσιασμένος είμαι επίσης επειδή ήρθα σε μια ομάδα με φανατικούς οπαδούς, που την ακολουθούν παντού και πάντα».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 19.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μήνυμά του στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Αν και δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις και τα πολλά λόγια, θα ήθελα να τους πω ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να εξακολουθήσουν να αισθάνονται περήφανοι γι’ αυτήν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.