ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτσι θα προκριθεί…

Ο Γιάννης Αναστασίου άνοιξε χθες τα… χαρτιά του, ενόψει Μπριζ, με το 4-3-2-1, να είναι το επικρατέστερο σχήμα, με Λαγό και Κουτρουμπή στην ενδεκάδα και «Τριαντα» στα στόπερ.

Έτσι θα προκριθεί…

Στο χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άρη Λεμεσού (1-0), ο τεχνικός των «πράσινων» έδειξε… σχήμα ρεβάνς, με τον Τριανταφυλλόπουλο να είναι το φαβορί να αντικαταστήσει τον Σάντσεθ στο κέντρο της άμυνας, αλλά και τους Λαγό-Κουτρουμπή, να παίζουν μαζί με τον Ζέκα στην τριάδα των αμυντικών χαφ (4-3-2-1).

Όσον αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, πιθανότατα ο Πράνιτς θα παίξει και πάλι, παρά το γεγονός πως ο Νάνο είναι έτοιμος από ιατρικής πλευράς (έπαιξε για 30 λεπτά ο Ισπανός), ήταν βαρύς, πράγμα λογικό από την αποχή του τόσο καιρό.

Όσον αφορά το σχήμα, το 4-3-2-1, το οποίο δοκίμασε χθες ο κόουτς του «τριφυλλιού», είναι το επικρατέστερο, θέλοντας να δώσει στην ομάδα του ανασταλτικό χαρακτήρα, ακολουθώντας τη λογική του Β΄ ημιχρόνου της Λεωφόρου, όπου απέναντι σε συντονισμένη άμυνα, η Μπριζ δεν μπορούσε να φτιάξει ευκαιρίες, καθώς είναι μια ομάδα που αρέσκεται να παίζει στην κόντρα. Αν ο Παναθηναϊκός κλείσει καλά τους χώρους, θα έχει το πλεονέκτημα, καθώς στο «τριφύλλι» θεωρούν πως γκολ μπορούν να βρουν απέναντι στους Βέλγους.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.176 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στιλ και Κλωναρίδης έδειξαν καλά… σημάδια και θα βρίσκονται στην αποστολή και αν για τον Άγγλο ήταν δεδομένο, ο Κλωναρίδης έδειξε ότι ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημά του και θα συμπεριληφθεί λογικά στην αποστολή και αν χρειαστεί μπορεί και να χρησιμοποιηθεί, δίνοντας στον Αναστασίου μια έξτρα λύση στην επίθεση.

Η λογική λέει, πως ο Παναθηναϊκός θα «κατέβει» στο «Γιαν Μπρειντέλ», με τους Κοτσόλη, Βέμερ, Ταυλαρίδη, Πράνιτς στην άμυνα, Ζέκα, Λαγό και Κουτρουμπή στα χαφ, Νίνη και Καρέλη και μπροστά τους τον Μπεργκ, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε, καθώς ουκ ολίγες φορές ο «Ολλανδός» έχει κάνει την… έκπληξη στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.