ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόταση της Σοσιεδάδ για φιλικό

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει καταθέσει πρόταση για φιλικό στον Παναθηναϊκό στο «Ανοέτα», για την Τετάρτη 12 Αυγούστου.

Πρόταση της Σοσιεδάδ για φιλικό

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει ένα ακόμα δυνατό φιλικό μέσα στον Αύγουστο, με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να είναι μία από τις επιλογές του, αφού οι Ισπανοί έχουν καταθέσει πρόταση στο «τριφύλλι», για τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στο «Ανοέτα», έδρα της ισπανικής ομάδας.

Πρέπει να σημειωθεί, πως μετά το ματς με την Μπριζ, την Τετάρτη 5/8 και αφού θα γνωρίζει σε ποια διοργάνωση θα συμμετέχει θα αγωνιστεί σε επίσημο ματς ξανά, ή στις 18/19-8 ή στις 20/8, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει αρκετές μέρες κενό διάστημα και γι’ αυτό το λόγο ψάχνει έναν δυνατό αντίπαλο για φιλικό.

Όσον αφορά τις ημερομηνίες, μετά το ματς με τους Βέλγους (5/8), η κλήρωση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και του Γιουρόπα Λιγκ, θα πραγματοποιηθεί στις 7/8 (Παρασκευή).

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν ο Παναθηναϊκός έχει προκριθεί απέναντι στη Μπριζ, τότε θα κληθεί να αγωνιστεί για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στις 18/19-8 και στις 25/26-8, ενώ αν αποκλειστεί και μπει στη διαδικασία των πλέι οφ του Γιουρόπα, θα παίξει στις 20/8 και τη ρεβάνς θα τη δώσει μία εβδομάδα μετά (27/8).

Και στις δύο περιπτώσει υπάρχει μεγάλο κενό, οπότε ο Παναθηναϊκός θα δώσει ενδεχομένως δύο φιλικά, με το ένα να είναι «δυνατό» (πχ Ρεάλ Σοσιεδάδ), έτσι ώστε να μπορεί να προετοιμαστεί καλύτερα για τα κρίσιμα αυτά παιχνίδια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.