ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βίντεο και ανάλυση

Βίντεο και ανάλυση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των «πράσινων» στο «Γ. Καλαφάτης». Αύριο ιδρώνουν… και πάλι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Βίντεο και ανάλυση

Βίντεο και ανάλυση της Μπριζ, περιλάμβανε το πρωινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, με το τεχνικό τιμ της ομάδας να αναλύει την αντίπαλο της, μέσω βίντεο. Η έμφαση και η προσήλωση στην τακτική, είναι από τα ζητούμενα και της ρεβάνς και ο Αναστασίου με το επιτελείο του θέλουν να αναλύσουν.. σπιθαμή προς σπιθαμή την Κλαμπ Μπριζ, ενόψει του μεγάλου αγώνα την Τετάρτη το βράδυ.

Πλέον οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο (18:00), ενώ το πρωί της Τρίτης θα αναχωρήσουν για τις Βρυξέλλες, πραγματοποιώντας εκεί το απόγευμα, την τελευταίας τους προπόνηση, πριν το μεγάλο ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.