ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Προσήλωση στην άμυνα, έξυπνα στην κόντρα»

Αν ο Παναθηναϊκός είναι 100% συγκεντρωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα και παράλληλα παίξει έξυπνα στην κόντρα, θα μπορέσει να πάρει την πρόκριση απέναντι στη Μπριζ, σύμφωνα με τον Τάσο Λαγό.

Λαγός: «Προσήλωση στην άμυνα, έξυπνα στην κόντρα»

Ο αμυντικός μέσος των «πράσινων», στάθηκε στο κομμάτι της ανασταλτικής λειτουργίας του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως δεν πρέπει να επιτρέψουν στη Βέλγικη ομάδα να φτάνει εύκολα στην περιοχή του «τριφυλλιού». «Θα τα δώσουμε όλα για να επιστρέψουμε στην Αθήνα με το αποτέλεσμα που θέλουμε», καταλήγει.

Όσα είπε στο «Goal», ο Τάσος Λαγός:

Για το φιλικό με τον Άρη Λεμεσού:

«Ήταν ένα καλό τεστ για να έχουμε όλοι παιχνίδια στα πόδια μας και να αποκτήσουμε ρυθμό, πριν από τη ρεβάνς με τη Μπριζ. Πιστεύω ότι πήγαμε καλά. Δουλέψαμε κάποια πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις και ήταν καλό τεστ για να είμαστε έτοιμοι. Δεν κινδυνέψαμε από τον αντίπαλό μας, αντιδράσαμε καλά σε όλο το παιχνίδι και γενικά είχαμε σοβαρό πρόσωπο».

Για το που θα κριθεί η ρεβάνς με τη Μπριζ:

«Θα κριθεί πρώτα απ’ όλα στην αμυντική τακτική μας και στην προσήλωση. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, να μπούμε σοβαροί μέσα στο παιχνίδι και να μην επιτρέψουμε στους αντίπαλούς μας να φτάνουν εύκολα στην περιοχή μας. Κι από ‘κει και πέρα, πιστεύω ότι αν παίξουμε έξυπνα στην κόντρα, θα βρούμε χώρους κι ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ που θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση. Πιστεύουμε πολύ στην πρόκριση και θα τα δώσουμε όλα για να επιστρέψουμε στην Αθήνα με το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.155 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.