ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν»

Στο γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο, στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, σε δηλώσεις του, κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Βέλγιο. «Αναμένουμε μεγάλη πίεση στην αρχή του παιχνιδιού», είπε χαρακτηριστικά.

Αναστασίου: «Τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν»

Ο προπονητής των «πράσινων», τόνισε πως η συγκέντρωση και η πειθαρχία είναι τα «κλειδιά», ενώ φάνηκε αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειάζεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Ειδικά στα πρώτα λεπτά αναμένουμε μεγάλη πίεση, γιατί η Κλαμπ Μπριζ μπαίνει πολύ δυνατά στα παιχνίδια στην έδρα της. Τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Είδαμε τα λάθη μας στο πρώτο παιχνίδι και τα συζητήσαμε. Ξέρουμε ότι υπάρχει πίεση για τη ρεβάνς, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα πάνε όλα καλά και μπορούμε να πάρουμε ακόμη και τη νίκη».

Όσο αφορά δε, την κακή… παράδοση των «πράσινων», απέναντι στη Μπριζ, είπε με νόημα: «Όλα κάποια στιγμή γίνονται για πρώτη φορά».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.039 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.