ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γεμάτο το «Γιαν Μπρεϊντέλ»

Ένα γεμάτο γήπεδο αναμένεται να αντικρίσουν σήμερα οι «πράσινοι» καθώς μόλις 500 εισιτήρια έχουνε μείνει προς πώληση. Ταυτόχρονα ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για όσους θέλουν να βρεθούν στο «Γιαν Μπρεϊντέλ».

Γεμάτο το «Γιαν Μπρεϊντέλ»

Περίπου 29.000 φίλαθλοι αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο στην σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο. Όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης, έχουν απομείνει μόλις 500 εισιτήρια προς διάθεση τα οποία τιμώνται από 10 έως 20 ευρώ μάξιμουμ, σε μία ακόμα προσπάθεια της Μπριζ να έχει γεμάτο γήπεδο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ταυτόχρονα, περίπου 1000 οπαδοί του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν το «τριφύλλι» να πάρει την πολύτιμη πρόκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους πως ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων διατίθεται προς πώληση για τον αποψινό επαναληπτικό αγώνα του γ’ προκριματικού γύρου του UCL, μεταξύ των ομάδων Κλαμπ Μπριζ – Παναθηναϊκός (20:30 τοπική ώρα, γήπεδο Jan Breydel).

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το Εκδοτήριο της Θύρας των Φιλοξενούμενων (visitors box office) από σήμερα το απόγευμα στις 19:00 (τοπική ώρα) και μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Το εκδοτήριο βρίσκεται ακριβώς έξω από τη Θύρα των Φιλοξενούμενων (visitors sector) και πλησίον του Πάρκινγκ Ζ1.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.