ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα μεταξωτά σεντόνια θέλουν και… επιδέξιες μεταγραφές

Τι έκανε ο Παναθηναϊκός για να κυνηγήσει την τύχη του; Κατέβηκε αθωράκιστος, χωρίς μεταγραφές και έριξε Τζόκερ περιμένοντας να του κάτσει. Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αναλύει τη δεύτερη χαμένη, με τον ίδιο τρόπο, ευκαιρία.

Τα μεταξωτά σεντόνια θέλουν και... επιδέξιες μεταγραφές

Το 3-0 σίγουρα δε λέει την αλήθεια. Ούτε για τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, ούτε για το πώς αποτυπώθηκε αυτό στη διάρκεια του αγώνα. Θέλει και τύχη, ειδικά το ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός με δύο καθαρές φάσεις δέχθηκε τρία γκολ. Κάπου εδώ τελειώνουν τα “αλλά” και αρχίζουν τα “ναι μεν”.

Οι ευκαιρίες στη ζωή δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα. Κι ο Παναθηναϊκός, ενώ ήταν φανερά καλύτερα προετοιμασμένος σε σχέση με πέρυσι απέναντι στη Σταντάρ, έμεινε ξανά έξω και μάλιστα για τον ίδιο λόγο. Διότι κατέβηκε χωρίς μεταγραφές.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.