ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Γκιστ από την αρχή

Ο ΑΣΕΑΔ έκανε εν μέρει δεκτή την προσφυγή του Παναθηναϊκού και μείωσε την ποινή του Τζέιμς Γκιστ στους 6 από τους 8 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι ο αθλητής θα μπορεί να αγωνιστεί από την αρχή της χρονιάς.

Με Γκιστ από την αρχή

Από την αρχή της σεζόν θα έχει στην διάθεση του τον Τζέιμς Γκιστ ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο ΑΣΕΑΔ έκανε εν μέρει αποδεχτή την προσφυγή του Παναθηναϊκού, καθώς μείωσε την ποινή του αθλητή από τους 8 στους 6 μήνες.

Η πλευρά του Γκιστ στην αρχή δεν ήταν διατεθειμένη να κάνει προσφυγή αλλά τελικά ευτυχώς που έκανε. Με την μείωση αυτή της ποινής, από εκεί που θα ήταν ανενεργός ως τις 5 Δεκεμβρίου, εκτίει την τιμωρία του στις 5 Οκτωβρίου, όταν ακόμη δεν θα έχει αρχίσει το πρωτάθλημα ή η Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό.

Το σημαντικότερο λοιπόν για τον Παναθηναϊκό είναι ότι θα ξεκινήσει την χρονιά με μόλις μία απουσία, αυτή του Νίνου Παππά.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.