ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

O παραμορφωτικός καθρέφτης της Σούπερ Λίγκας

Τα επί μέρους λάθη του Παναθηναϊκού -και στα 180 λεπτά των δυο αγώνων με την Μπριζ αλλά και στον μεταγραφικό σχεδιασμό που προηγήθηκε- προφανώς έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στον αποκλεισμό των «Πρασίνων».

O παραμορφωτικός καθρέφτης της Σούπερ Λίγκας

Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν και οι ψευδαισθήσεις που δημιουργεί το ελληνικό πρωτάθλημα.  Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου, όταν βρήκε ρυθμό πέρυσι, κάπου τον Δεκέμβριο,  και για περίπου δυο μήνες,  αντιμετωπίστηκε από το σύνολο των  ΜΜΕ, πλην των Ολυμπιακών, σαν την ελληνική εκδοχή της Μπαρτσελόνα!

Σαν δηλαδή μια εξαιρετική ομάδα που απέδιδε σύγχρονο, ελκυστικό ποδόσφαιρο και που αν την  άφηναν, θα έπαιρνε το πρωτάθλημα δια περιπάτου. Τίποτα από τα παραπάνω δεν ίσχυε στην πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.316 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.