ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Να προχωρήσουμε μπροστά…»

Για τον Παναθηναϊκό είναι μονόδρομος να κοιτάξει μπροστά και να αφήσει τον αποκλεισμό από τη Μπριζ, πίσω του, σε ένα ματς που όλα πήγαν σκ@τ@, σύμφωνα με τον Μάρκους Μπεργκ.

Μπεργκ: «Να προχωρήσουμε μπροστά…»

Ο Σουηδός άσος των «πράσινων», φανερά απογοητευμένος από την έκβαση της αναμέτρησης με τη Μπριζ, τόνισε πως στη ρεβάνς, όλα πήγαν σκ@τ@, ενώ αναφερόμενος στη φάση του 50΄, τόνισε πως υπήρξε παράβαση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Β’ μέρος του ματς:

«Καμιά φορά πρέπει να πεθάνεις για να ξαναγεννηθείς. Δεν ξέρω τι να πω… Ο αντίπαλός μας άλλαξε σύστημα και έπαιξε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και δύο φουλ μπακ, με στόχο να μας κλείσει τους χώρους. Διότι στο α’ ημίχρονο είχαμε πολύ περισσότερο χώρο με τον «Πράνια» και τον Γενς. Η αλήθεια είναι επίσης, πως μας πίεσαν πολύ στο β’ ημίχρονο… Δεν ξέρω. Δεν είναι εύκολο να πεις κάτι όταν έχεις χάσει με 3-0. Μπορούμε να πούμε για πολλά “μικρά” πράγματα που συμβαίνουν σε κάθε παιχνίδι μας, αλλά όλα είναι δύσκολα αυτή τη στιγμή, με αυτό το σκορ».

Για τη φάση του πέναλτι που ζήτησε στο 50’:

«Η παράβαση ήταν καθαρή. Μπορεί ο διαιτητής να ήταν Σουηδός, συμπατριώτης μου, αλλά δεν ήταν και πολύ… φιλικός απέναντί μου σήμερα».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.856 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια: 

«Για όλους μας στην ομάδα, η προοπτική να περάσουμε τον πρώτο προκριματικό και να διεκδικήσουμε μετά την παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν τεράστια απογοήτευση. Όλοι θέλαμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούσαμε. Αλλά τα πράγματα πήγαν… σκατά. Τελείωσε και πρέπει να προχωρήσουμε και να δούμε την επόμενη μέρα και τον επόμενο στόχο μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.