ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες, ο αντίπαλος θα σε τιμωρήσει»

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει πρώτος, έκανε μερικά χαζά λάθη και η Μπριζ, τον τιμώρησε, σύμφωνα με τον Ντάνιελ Πράνιτς.

«Αν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες, ο αντίπαλος θα σε τιμωρήσει»

Ο Κροάτης άσος του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού, αλλά και στα-όπως τα χαρακτήρισε-χαζά λάθη της ομάδας του, που κόστισαν την πρόκριση.

Υπερβολικό χαρακτήρισε το 3-0, ο «Πράνια», βάσει της εικόνας των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο.

Όσα είπε ο Ντάνιελ Πράνιτς:

«Το 3-0 είναι πραγματικά υπερβολικό ως σκορ, ειδικά βάσει της καλής εικόνας που είχαμε στο α’ ημίχρονο. Ήμασταν καλά οργανωμένοι, όμως το γκολ που δεχθήκαμε μας «σκότωσε». Είχαμε ορισμένες καλές ευκαιρίες, όμως σε αυτό το επίπεδο, αν δεν τις αξιοποιείς, μετά ο αντίπαλος θα σε τιμωρήσει. Κόντρα σε αυτή την ομάδα ήμασταν καλύτεροι σε τρία ημίχρονα κι όμως αποκλειστήκαμε στο τέταρτο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.192 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να δουλέψουμε πιο σκληρά τις επόμενες μέρες και να προσπαθήσουμε την επόμενη φορά να μην κάνουμε τέτοια χαζά λάθη… Κι όταν θα έχουμε την ευκαιρία να σκοράρουμε, να το κάνουμε και να «σκοτώνουμε» εμείς τον αντίπαλό μας. Στην Ευρώπη αν κάνεις ένα λάθος… τελείωσες και κανένας δεν σε συγχωρεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.