ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαθαίνει τον αντίπαλο…

Σε λίγη ώρα (14:00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των play off του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών. Μία εκ των Ελσίνκι (Φινλανδία), Τουν (Ελβετία), Άστρα (Ρουμανία), Μίντιλαντ (Δανία), Οντ Γκρένλαντ (Νορβηγία) και Καμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), θα αντιμετωπίσει το «τριφύλλι».

Μαθαίνει τον αντίπαλο…

Οι «πράσινοι» μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, στα πλέι οφ του Γιουρόπα, όπου βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών και με λίγη τύχη, θα «πέσουν» σε αντίπαλο χαμηλής σχετικά δυναμικότητας.

Στο γκρουπ των «ανίσχυρων» συμπεριλαμβάνεται και ο Ατρόμητος (ο ΠΑΟΚ είναι στους ισχυρούς), ωστόσο υπάρχει κλειδάριθμος, καθώς δεν μπορούν να κληρωθούν ομάδες από την ίδια χώρα.

Η UEFA ανακοίνωσε τα υπό-γκρουπ δυναμικότητας, περιορίζοντας τους πιθανούς αντιπάλους των Ελληνικών ομάδων, με τον Παναθηναϊκό στην κλήρωση να περιμένει μία εκ των: Ελσίνκι (Φινλανδία), Τουν (Ελβετία), Άστρα (Ρουμανία), Μίντιλαντ (Δανία), Οντ Γκρένλαντ (Νορβηγία) και Καμπάλα (Αζερμπαϊτζάν). 

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.060 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι αγώνες θα γίνουν στις 20 και 27 Αυγούστου.

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας:

1ο Γκρουπ  Ισχυροί: Μπιλμπάο (Ισπανία), Πλζεν (Τσεχία), Στεάουα (Ρουμανία), Λέγκια (Πολωνία), Μπελενένσες (Πορτογαλία). Αδύνατοι: Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Ζόρια (Ουκρανία), Ζίλινα (Σλοβακία), Βοϊβοντίνα (Σερβία), Άλταχ (Αυστρία).

2ο Γκρουπ  Ισχυροί: Άγιαξ (Ολλανδία), ΠΑΟΚ (Ελλάδα), Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία), Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο), Σεντ Ετιέν (Γαλλία). Αδύνατοι: Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν), Μόλντε (Νορβηγία), Γιάμπλονετς (Τσεχία), Μπρόντμπι (Δανία), Μιλσάμι (Μολδαβία).

3ο Γκρουπ  Ισχυροί: Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία), Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Μπορντό (Γαλλία), Λεχ Πόζναν (Πολωνία), Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία). Αδύνατοι: Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία), Ατρόμητος (Ελλάδα), Ντιναμό Μινσκ (Λευκορωσία), Βιντεότον (Ουγγαρία), Ραμποτνίτσκι (ΠΓΔΜ), Καϊράτ (Καζακστάν).

4ο Γκρουπ  Ισχυροί: Ντόρτμουντ (Γερμανία), Άλκμααρ (Ολλανδία), Σπάρτα Πράγας (Τσεχία), Παναθηναϊκός (Ελλάδα), Σαουθάμπτον (Αγγλία), Κράσνονταρ (Ρωσία). Αδύνατοι: Ελσίνκι (Φινλανδία), Τουν (Ελβετία), Άστρα (Ρουμανία), Μίντιλαντ (Δανία), Οντ Γκρένλαντ (Νορβηγία), Καμπάλα (Αζερμπαϊτζάν).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.