ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αύξηση της ποινής του Σάντσεθ

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πορευτεί χωρίς τον Σέρχιο Σάντσεθ, για ένα ακόμη παιχνίδι, αφού η UEFA αύξησε την ποινή του, μία ακόμα αγωνιστική.

Αύξηση της ποινής του Σάντσεθ

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία, ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό, πως η τιμωρία του Ισπανού μπακ, για την αποβολή του, στο πρώτο ματς με την Κλαμπ Μπριζ, αυξήθηκε κατά μία αγωνιστική (δύο στο σύνολο) και ως εκ τούτου, ο 29χρονος αμυντικός θα λείψει και από το πρώτο ματς με την Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν.

Με αυτή την εξέλιξη, ο Γιάννης Αναστασίου θα πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα του και δη την άμυνά του για το πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa, δίχως να υπολογίζει τον Σάντσεθ, με τους Τριανταφυλλόπουλο και Κουτρουμπή να διεκδικούν τη θέση, αλλά και τον Τελάντερ αν και εφόσον είναι 100% έτοιμος (λογικά θα είναι, αφού το ματς θα διεξαχθεί στις 20/8) να έχει πιθανότητες να αγωνιστεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.