ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σκέψεις για ενίσχυση

Το οικονομικό… κραχ που υπέστη ο Παναθηναϊκός, από τον αποκλεισμό του από τη Μπριζ, δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στην ενίσχυση της ομάδας, αν και εφόσον αποφασιστεί ότι χρειάζεται και αν βρεθεί ο παίκτης, που θα κάνει τη διαφορά.

Σκέψεις για ενίσχυση

Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν έντονες σκέψεις για την ενίσχυση του ρόστερ, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση αν θα συμβεί η όχι αυτό. Παρά το οικονομικό πλήγμα, που δέχτηκε το «τριφύλλι», στις τάξεις της ομάδας συζητείται το ενδεχόμενο μεταγραφής, όχι όμως απλά για να… γίνει, αλλά να κάνει τη διαφορά, ο παίκτης που θα αποκτηθεί.

Χρόνος υπάρχει ακόμα και στον Παναθηναϊκό δεν βιάζονται, «χτενίζοντας» την αγορά και αν βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα και ουσιαστικά δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση.

Αυτό το σενάριο δεν «παίζει», επειδή αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά υπήρχε στο μυαλό των «πράσινων», ούτως η άλλως, απλά όπως αντιλαμβάνεται κανείς, αλλιώς θα ήταν με συν 7,5 εκ. ευρώ, αλλιώς είναι τώρα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.125 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος είναι διατεθειμένος να πάρει… πάνω του, τη χασούρα και να ενισχύσει την ομάδα αν οι Βόκολος-Φύσσας-Αναστασίου βρουν/αποφασίσουν να πάρουν παίκτη.

Όλα είναι ανοικτά και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει κι’ άλλο το τοπίο όσον αφορά το ζήτημα.

Σε περίπτωση δε, που γίνει κάποια πώληση (διόλου απίθανο), τότε με τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα πάει για μεταγραφή το «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.