ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ενωμένοι για την επίτευξη των στόχων μας»

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν τα… παρατάει και παρά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Τσάμπιονς Λιγκ, έστειλε το μήνυμα για την επόμενη μέρα.

«Ενωμένοι για την επίτευξη των στόχων μας»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω του λογαριασμού του στον twitter, έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας, τονίζοντας, πως όλοι είναι ενωμένοι και συνεχίζουν, με σκοπό την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

«Ο αποκλεισμός μας λύπησε βαθιά. Έπαιζαν όμως δυο και προκρίνεται ο ένας. Η ήττα μας κάνει ακόμα πιο αποφασισμένους να συνεχίσουμε τον αγώνα», «Η λύπη δεν είναι έκφραση απογοήτευσης. Έζησα την προετοιμασία και γνώριζα όλα τα δεδομένα και την τεράστια προσπάθεια που όλοι καταβάλουμε», «Διοίκηση, τεχνική διεύθυνση, ποδοσφαιριστές όλο το προσωπικό του Παναθηναϊκού ενωμένοι αγωνιζόμαστε για την επίτευξη των στόχων μας !», «Δεν έχω εκφράσει καμία απογοήτευση Αυτός είναι ο λόγος που έκανα αυτές τις τοποθετήσεις. Έχω απόλυτη πίστη στην κοινή μας προσπάθεια!», ήταν τα τέσσερα «τιτιβίσματα», του Γιάννη Αλαφούζου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.