ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αντόνοφ: «Να συνεχίσουμε την ιστορία μας στη διοργάνωση»

Δεν φοβούνται τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ο Αλεξέι Αντόνοφ μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης του Αζερμπαϊτζάν.

Αντόνοφ: «Να συνεχίσουμε την ιστορία μας στη διοργάνωση»

Ο στράικερ της Γκαμπάλα, μίλησε για την προετοιμασία της Αζέρικης ομάδας για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του Europa League και τόνισε πως δεν υπάρχει φόβος, καθώς είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι γι’ αυτές τις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν έχουμε… τελειώσει ακόμα την προσπάθεια στην Ευρώπη. Θέλουμε να πάμε στα παιχνίδια των playoffs και να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Ξέραμε ότι ο Απόλλωνας Λεμεσού ήταν μια καλή και δυνατή ομάδα. Μελετήσαμε το παιχνίδι τους, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, τους κερδίσαμε και είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε απέναντι σε μια ομάδα που είχε παίξει για δύο συνεχόμενα χρόνια στους ομίλους του Europa League».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.