ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα δίνει όλα για Αμπεντ

Ο Παναθηναϊκός κάνει τεράστια προσπάθεια να φέρει πίσω τον Μεχντί Αμπεντ. «Αγκάθι» οι απαιτήσεις της Νιούκαστλ.

Τα δίνει όλα για Αμπεντ

Ο Γιάννης Αναστασίου, βλέπει στο πρόσωπο του γαλλοαλγερινού, τον ποδοσφαιριστή που θα του προσφέρει πολλά… στη μεσαία γραμμή και στον Παναθηναϊκό γίνεται μεγάλη προσπάθεια παρά τα εμπόδια που υπάρχουν (κυρίως το οικονομικό), ούτως ώστε να επιστρέψει στο «τριφύλλι», μετά από ένα χρόνο.

Οι «πράσινοι» δείχνουν να καταλήγουν στον γαλλοαλγερινό, ως πρώτη επιλογή, διότι αφενός γνωρίζει τι εστί Παναθηναϊκός, είναι έτοιμος, καθώς έχει κάνει προετοιμασία με την αγγλική ομάδα και αφετέρου, διότι είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο τεχνικός της ομάδας.

Το «αγκάθι» στην όλη υπόθεση είναι το οικονομικό, καθώς η Νιούκαστλ αξιώνει αρκετά χρήματα, παρά το γεγονός πως ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει, ωστόσο δεν είναι στο χέρι του.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.838 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τα 2 εκ. ευρώ που ζητούσαν οι «καρακάξες», ποσό απαγορευτικό για το «τριφύλλι», οι απαιτήσεις της Νιούκαστλ φαίνεται να έχουν μειωθεί, αλλά ακόμα υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η μεταγραφική περίοδος λήγει σε 20 μέρες και στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να περιμένουν όσο χρειαστεί, ούτως ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να επιστρέψει ο «τοξοβόλος».

Στα θετικά για τους «πράσινους» το γεγονός, πως ο Αμπεντ θέλει Παναθηναϊκό… και στο ότι δεν υπολογίζεται από τη Νιούκαστλ, η οποία θέλει να τον παραχωρήσει. Ενδεχομένως να επιτευχθεί μια συμφωνία, με ποσοστό μεταπώλησης για την αγγλική ομάδα, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην ολοκλήρωση του deal, η ακόμα και να γίνει δανεισμός. Ο Αμπεντ δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου και όπως είναι λογικό η Νιούκαστλ θέλει να πάρει κάτι από την παραχώρηση του, απ’ το να τον χάσει του χρόνου το καλοκαίρι χωρίς να έχει πάρει ούτε ευρώ.

Από τη στιγμή δε, που δεν υπάρχει προς το παρόν τουλάχιστον κάποιος άλλος διεκδικητής του παίκτη, οι «πράσινοι» θεωρούν πως μπορούν να κερδίσουν την «παρτίδα» και να πάρουν τον παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει έτοιμο κάποιο plan B, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Αμπεντ, έτσι ώστε να αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής, πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος.

Παράλληλα και όπως αναφέρει η «Sport Day», δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός, εκείνος που ενδιαφέρεται για τον γαλλοαλγερινό άσο. Σύμφωνα με την εφημερίδα, γερμανός ρεπόρτερ με τον οποίο επικοινώνησαν, ανέφερε πως ο Αμπεντ έρχεται Ελλάδα, αλλά δεν είναι απολύτως σίγουρο, ότι αυτό γίνεται για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.