ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανατροπή δεδομένων για Δώνη

Παρά το γεγονός πως τα τελευταία δημοσιεύματα έφερναν τον Δώνη στην πόρτα της εξόδου του Παναθηναϊκού, τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν και όλα δείχνουν πως ο νεαρός χαφ, θα παραμείνει στο «τριφύλλι».

Ανατροπή δεδομένων για Δώνη

Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο Χρήστος Δώνης συνομίλησε με τον προπονητή του αλλά και μέλη της διοίκησης, όπου αποφασίστηκε η παραμονή του στην ομάδα, με την προϋπόθεση πως ο ίδιος θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βελτιωθεί.

Οι «πράσινοι» πιστεύουν στον ποδοσφαιριστή, ωστόσο περιμένουν περισσότερα απ’ αυτόν, γι’ αυτό το λόγο και αποφάσισαν να τον κρατήσουν, με τον όρο… της μεγάλης προσπάθειας εξέλιξης του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η υπόθεση παραχώρησής του σε ιταλική ομάδα, «παγώνει» και ο Χρήστος Δώνης θα παραμείνει στο ρόστερ του «τριφυλλιού» με μεγάλο ανταγωνισμό φυσικά, αλλά αυτό μόνο καλύτερο μπορεί να τον κάνει. Στο χέρι του είναι να το δείξει και να προχωρήσει…

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.408 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.