ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο»

Για τα ματς με την Γκαμπάλα, το σημερινό φιλικό με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά και την επόμενη μέρα, του αποκλεισμού από τη Μπριζ, μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: «Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο»

Ο τεχνικός των «πράσινων», αναφέρθηκε στα ματς με την Γκαμπάλα, τονίζοντας πως είναι επικίνδυνος αντίπαλος, οι Αζέροι, ωστόσο είπε πως αν ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρός δεν θα έχει πρόβλημα.

Όσον αφορά τον αποκλεισμό από τη Μπριζ, τόνισε πως η ψυχολογία ήταν αυτό που έκρινε τα προκριματικά, ειδικά δε στο δεύτερο ματς, μετά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, από την Κλαμπ Μπριζ.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Πράσινη», ο Γιάννης Αναστασίου:

Για το σημερινό φιλικό με τη Σοσιεδάδ: «Σε κάθε φιλικό υπάρχουν στόχοι. Το σημαντικό είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποια παιδιά, να δούμε την κατάσταση κάποιων άλλων γιατί τις επόμενες εβδομάδες υπάρχουν πολλά συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και θέλουμε να τους έχουμε όλους έτοιμους. Είναι ένα καλό φιλικό, απέναντι σε μία δυνατή ισπανική ομάδα και θέλουμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης το προηγούμενο διάστημα και δεν χρειάζεται να πάρουν παιχνίδια».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους προσεχείς αγώνες με την Καμπάλα:

«Είδαμε όλα τα παιχνίδια των προκριματικών που έδωσαν με την Ντιναμό Τιφλίδας, την Τσουκαρίτσκι και τον Απόλλωνα Λεμεσού. Είναι μία ομάδα αρκετά επικίνδυνη. Το άγνωστο θέλει πάντα προσοχή. Αλλά αν είμαστε σοβαροί θα έχουμε τον πρώτο λόγο. Το σημαντικό είναι ότι δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο».

Για την επόμενη μέρα του αποκλεισμού από την Μπριζ:

«Είναι φυσιολογικό να υπήρχε μία απογοήτευση στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό, αλλά όπως είπα εμείς είμαστε αυτοί που διαμορφώνουν κάποιες καταστάσεις. Είχαμε πει ότι θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες και τελικά μείναμε εκτός συνέχειας στο Champions League από τις λεπτομέρειες. Και σε αυτό το επίπεδο κοστίζουν.

Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να πάρουμε το προβάδισμα, δεν τα καταφέραμε και σε μία στιγμή αδυναμίας και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης δεχθήκαμε το γκολ και καταρρεύσαμε. Κάτι που έχει να κάνει περισσότερο με το ψυχολογικό κομμάτι και όχι τόσο με το αγωνιστικό. Πρέπει να συνεχίσουμε, υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και το σημαντικό είναι να παραμείνουμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Γιατί η ομάδα έχει δυνατότητες και το έδειξε στο μεγαλύτερο μέρος των αγώνων με την Μπριζ. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.