ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Να δείξουμε καλύτερη εικόνα»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ παρά την ήττα με το βαρύ 3-0 εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναστασίου: «Να δείξουμε καλύτερη εικόνα»

Ο προπονητής των «πρασίνων» τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με τη μέχρι τώρα προσπάθεια των παικτών του και υποστήριξε πως στόχος από εδώ και πέρα, είναι να δείξουν καλύτερη εικόνα και να πανηγυρίσουν νίκες σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα καλό και δυνατό τεστ για εμάς με μία από τις τοπ ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος. Χρησιμοποιήσαμε αρκετούς παίκτες διότι το σημαντικό για εμάς είναι να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι. Θέλαμε να δούμε τη φυσική κατάσταση της ομάδας, αλλά και κάποια τακτικά κομμάτια για αυτό και προσπαθήσαμε να παίξουμε με δύο διαφορετικά συστήματα σε κάθε ημίχρονο.

Παίξαμε καλά, αλλά λίγο η κούραση και λίγο το γεγονός ότι έχουμε όχι και τόσο έμπειρους παίκτες μας κόστισε το ματς. Ήταν ένα μάθημα για αυτούς. Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά των παικτών μου στην προετοιμασία και τώρα το σημαντικό για εμάς είναι να εστιάσουμε στα πλέι οφ του Europa League και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό για εμάς να δείξουμε καλή εικόνα και να κερδίσουμε παιχνίδια».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.872 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.