ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ξέρουμε σε ποιους να υπολογίζουμε»

Ο Γιάννης Αναστασίου με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε στις δοκιμές που έγιναν στο φιλικό με τη Σοσιεδάδ, αλλά και στο ποιους θα υπολογίζει στη συνέχεια, αρχής γενομένης από τα ματς με την Καμπάλα.

«Ξέρουμε σε ποιους να υπολογίζουμε»

«Είδαμε πολλά, θα έλεγα αρκετά θετικά. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα, να δοκιμάσουμε τακτικά κάποια πράγματα τακτικά ενόψει της συνέχειας», είπε ο Αναστασίου για να προσθέσει:

«Νομίζω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και στα δυο ημίχρονα. Απλά πιστεύω ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο, με το τελικό αποτέλεσμα, χαλάσαμε την εικόνα μας που ήταν πάρα πολύ καλή και νομίζω ότι σίγουρα το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Από τη στιγμή που είχαμε αρκετά νέα παιδιά, που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, ήταν σημαντικό να μπορέσουν να πάρουν εμπειρίες, ειδικά σε αυτό το επίπεδο, για να δούμε ενόψει της συνέχειας σε τι κατάσταση βρίσκονται για να ξέρουμε σε ποιους μπορούμε να υπολογίζουμε και σε ποιούς όχι. Τουλάχιστον ήταν ένα πολύ καλό φιλικό, για εμάς μια πολύ καλή προπόνηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα και τα δυο για τα play off του Europa League όπου πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη απέναντι στην Καμπάλα, τόνισε: «Σίγουρα εκεί είναι όλη η ουσία, το ξέρουμε και σίγουρα θα είναι διαφορετική εικόνα της ομάδας. Απλά είναι αυτό που σας είπα, για εμάς ήταν σημαντικό να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά και σε παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ ως τώρα. Είναι σημαντικό γιατί τα παιχνίδια είναι πολλά και θα τους χρειαστούμε όλους, πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι. Πάντα υπάρχει το ρίσκο όταν παίζεις με νέα παιδιά να χάσεις το παιχνίδι ή να κάνεις κάποια λάθη, αλλά το ξέρουμε κι αυτός είναι ο λόγος που κάνεις φιλικά, για να δοκιμάσεις και να δεις κάποια πράγματα. Νομίζω ότι ειδικά τα νέα παιδιά που έπαιξαν είχαν μια πολύ καλή εμπειρία και ένα πολύ καλό μάθημα».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, για τα συστήματα που χρησιμοποίησε: «Στο πρώτο ήμασταν καλά οργανωμένοι, με δυο συστήματα που έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία και θέλαμε να δούμε πως θα ανταποκριθούν τα παιδιά απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, μια ποιοτική ομάδα όπως είναι η Σοσιεδάδ. Η εικόνα ήταν καλή, τουλάχιστον για 80′-82′ λεπτά η εικόνα ήταν αρκετά καλή. Αυτό κρατάμε και σίγουρα ενόψει της Καμπάλα και του ξεκινήματος του πρωταθλήματος κάποιοι παίκτες έδειξαν πως βρίσκονται σε καλό επίπεδο και ξέρουμε ποιους μπορούμε να υπολογίζουμε και παράλληλα πως μπορούμε να αγωνιστούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.