ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Μάρινερ θα σφυρίξει το Παναθηναϊκός-Καμπάλα

Ο Αντρέ Μάρινερ ορίστηκε από την UEFA για να σφυρίξει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα στο Μπακού, για τα play-offs του Europa League. Ο Άγγλος ρέφερι είναι γνωστός για τη μεγαλειώδη γκάφα του στο ματς Τσέλσι-Άρσεναλ!

Ο Μάρινερ θα σφυρίξει το Παναθηναϊκός-Καμπάλα

Ο…γκαφατζής Μάρινερ θα είναι λοιπόν ο διαιτητής της αναμέτρησης Γκαμπάλα-Παναθηναϊκός! Βοηθοί του, οι συμπατριώτες του Σάιμον Μπένετ και Λι Μπεντς και τέταρτος ο Ρόμπερτ Μάντλι.

Ο 44χρονος Άγγλος, ξεκίνησε την καριέρα του το 1992, ενώ έγινε διεθνής το 2005. Το 2013 σφύριξε τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Γουΐγκαν, ενώ σε αγώνα της Premier League (Τσέλσι-Άρσεναλ) το Μάρτιο του 2014 άθελά του έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Τι είχε συμβεί τότε;

Είχε αποβάλει λάθος παίκτη, αφού έδειξε κόκκινη κάρτα στον Οξλέιντ-Τσάμπερλεν για χέρι που έκανε όμως ο Γκιμπς, προκαλώντας αντιδράσεις.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.358 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να υπενθυμίσουμε πως το ματς που θα διεξαχθεί στο Μπακού στις 20 Αυγούστου στο πλαίσιο των play-offs του Europa League, μετά και τα τελευταία γεγονότα (το θάνατο του δημοσιογράφου Ρασίμ Αλίγιεφ) έχει χαρακτηριστεί αυξημένης επικινδυνότητας.

Η γκάφα του Άγγλου ρέφερι:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.