ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Σάσα αποκαλύπτεται..

O Σάσα Τζόρτζεβιτς δίνει την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη σε ελληνικό Μέσο, από τότε που ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού. Απολαύστε τον Σέρβο στο sdna.gr!

Ο Σάσα αποκαλύπτεται..

Βγήκε από την αίθουσα “Santorini” στον δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου Zira, λίγο μετά τη Βουλή των Σέρβων, στις 11.39. Το ραντεβού ήταν κλεισμένο για τις 11.30, αλλά εκεί, στο στρατηγείο που έχουν στήσει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και οι συνεργάτες του στην αίθουσα Santorini, η εικόνα του φιλικού αγώνα με τη Γαλλία τον είχε παρασύρει. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εκών άκων ζει το ελληνικό όνειρο έστω και απρογραμμάτιστα, αφού σε αυτό τον δεύτερο όροφο του Zira, όλες οι αίθουσες έχουν τα ονόματα ελληνικών νησιών. Santorini, Mikonos, Rodos. Μην πολυγράφω όμως, διότι έτσι κι αλλιώς έχετε πολλά να διαβάσετε ακολούθως. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εκ βαθέως. Στο sdna.gr! Απολαύστε τη!!!

– Είναι περηφάνια αυτό που νιώθεις επαναφέροντας μία χώρα με τεράστια τιμή κι εγωισμό, όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά ως λαός γενικότερα, στην κορυφή; Στο υψηλότερο επίπεδο;

Απολύτως ναι. Περηφάνια. Αυτή είναι η λέξη. Αυτός ήταν κι ο στόχος από την αρχή. Είμαι πολύ περήφανος που γεννήθηκα στη Σερβία, όσο και για το γεγονός ότι έλαβα την μπασκετική κουλτούρα μου εκεί. Η ιστορία μας το αποδεικνύει, ο χαρακτήρας μας το διαιωνίζει: Είμαστε ένας λαός που έχει μάθει να μάχεται, να πολεμάει. Το ίδιο κάνουμε και στο μπάσκετ, που είναι βασικό συστατικό της προσωπικότητάς μας.   Πολεμάμε για να γίνουμε πιο γρήγοροι, πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι. Ο στόχος μας είναι να αναγεννήσουμε την νοοτροπία που σας περιέγραψα, όχι μόνο σε όποιον θέλει να είναι κομμάτι αυτού του δημιουργήματος, αλλά  και στους παίκτες. Θέλουμε, έχουμε σφοδρή επιθυμία να μεταφέρουμε αυτό το συναίσθημα στον κόσμο μας. Τα αποτελέσματα φυσικά βοηθούν και κάνουν τους πάντες ευτυχισμένους. Πλέον όμως, είναι στο χέρι μας να συντηρήσουμε το πρόσωπο που κάνει περήφανους όλους τους Σέρβους”.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 37.552 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.