ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δεν καταλαβαίνει τίποτα το θηρίο

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δέχτηκε ένα χτύπημα στην μύτη, στο χθεσινό φιλικό της Σερβίας με την Κίνα (95-55), αλλά γλίτωσε τα χειρότερα αφού δεν υπέστει κάταγμα.

Δεν καταλαβαίνει τίποτα το θηρίο

Ο Σέρβος σέντερ του Παναθηναϊκού, που αυτή την στιγμή βρίσκεται με την αποστολή της χώρας του, δέχτηκε ένα χτύπημα στην μύτη στο φιλικό με τους Κινέζους, με αποτέλεσμα να πάει στον πάγκο για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες.

Τελικά ο Ραντούλιτσα γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς δεν υπέστει κάταγμα, αλλά παρόλα αυτά αυτά η συμμετοχή του στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τους Ρώσους δεν είναι σίγουρη.

Ο Ραντούλιτσα πάντως, πρόλαβε να αγωνιστεί για 11 λεπτά πριν τραυματιστεί και σημείωσε 14 πόντους, με 5/6 δίποντα, 4/4 βολές, 3 ριμπάουντ και 1 τάπα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 38.744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.