ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

«Έκανε sex με παίκτη της Τσέλσι η Καρνέιρο»! (pic)

Εθισμένη στο σεξ, μανιακή με τη δημοσιότητα και άπιστη είναι η γιατρός της Τσέλσι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της στην βρετανική εφημερίδα «SUN».

«Έκανε sex με παίκτη της Τσέλσι η Καρνέιρο»! (pic)

Είναι το πρόσωπο των ημερών στην Αγγλία. Ο Ζοζέ Μουρίνιο τα έβαλε μαζί της, απείλησε να την αφήσει άνεργη και εκείνη δέχθηκε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από γνωστούς και αγνώστους, οι οποίοι θέλησαν να την υπερασπιστούν θεωρώντας ότι κυρίως είναι θύμα σεξιστικής συμπεριφοράς από πλευράς του προπονητή της Τσέλσι. Η Εύα Καρνέιρο, λοιπόν, είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας και η «SUN» έψαξε, βρήκε τα… άπλυτά της και τα βγάζει στη φόρα.

Πηγή των αποκαλύψεων είναι ο Ρούπερτ Πάτερσον Γουόρντ, σύντροφος της Καρνέιρο για 15 μήνες, ο οποίος μιλά δημόσια για την άλλη… πλευρά της γιατρού, η οποία, σύμφωνα με τον πρώην της, έκανε σεξ και με ποδοσφαιριστή της Τσέλσι! «Αυτή η γυναίκα μου κατέστρεψε τη ζωή. Η ίδια μου είπε ότι έκανε σεξ με έναν παίκτη της Τσέλσι στο ξενοδοχείο, όπου έμενε η ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν πιστεύω ότι μπροούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Ίσως το είπε για να με εκδικηθεί. Ένας παίκτης τη φώναξε στο δωμάτιό του και όταν άνοιξε την πόρτα την περίμενε γυμνός» ήταν τα λόγια του Πάτερσον Γουόρντ, ο οποίος τόνισε, επίσης, ότι η Καρνέιρο απολάμβανε το γεγονός ότι ήταν πολύ δημοφιλής στα αποδυτήρια των «μπλε».

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ