ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το τέλος του Παναθηναϊκού που ξέραμε!‏

Δεν είναι πως κάτι τέτοιο στο παρελθόν οι Πράσινοι δεν θα επέλεγαν ποτέ να διαρρεύσει, κυρίως είναι οτι αλλάζουν τα πρόσωπα και πλέον ο Παναθηναϊκός δεν είναι ίδιος πια.

Το τέλος του Παναθηναϊκού που ξέραμε!‏

Στο δικό μου το μυαλό, ακόμη και για τους “καμμένους” που η ομάδα είναι κάτι σαν ιερή αγελάδα που δεν πρέπει ουδείς να ακουμπήσει αλλά οφείλει να σέβεται (για να μην τους φοβάται), οι ομάδες έλκουν με τα πρόσωπα τους. Χρειάζονται μεγάλες φυσιογνωμίες, ισχυρές προσωπικότητες, σημαίες όπως λέμε ή κλασικές φιγούρες με τις οποίες ο κόσμος δένεται και αναπτύσσει μια πιο ζεστή σχέση. Αυτές αφήνουν το αποτύπωμα τους στις χρυσές εποχές, με αυτές ανασύρει ο κόσμος τις αναμνήσεις.

Είναι, μεγάλα ή μικρά, σύμβολα της ομάδας που σφραγίζουν μια περίοδο. Και για τον Παναθηναϊκό βρισκόμαστε μπροστά, πολύ κοντά σκέφτομαι από εκείνη την ημέρα που σας προείπα, στο τέλος του Παναθηναϊκού που ξέραμε.

Αρχικά το 2012 οι ηγέτες του, οι δυο μεγάλες προσωπικότητες που κατέθεσαν πρωτίστως ψυχή, χρόνο και ενέργεια και ακολούθως χρήμα (αλλά πολύ χρήμα) για να κάνουν τον Παναθηναϊκό μεγάλο και κυρίαρχο σε Ελλάδα και Ευρώπη, Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος αποχώρησαν από τη διοίκηση της ΚΑΕ και τη σκυτάλη πήρε από τα χέρια τους ο διάδοχος του Παύλου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.314 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε όλο το άρθρο του Σωτήρη Βετάκη στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.