ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διορία δύο εβδομάδων ζήτησε η Super League

Η Superleague ζήτησε από τον Σταύρο Κοντονή διορία δύο εβδομάδων, για να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν με την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και των καμερών ασφαλείας.

Διορία δύο εβδομάδων ζήτησε η Super League

Ο υφυπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε στο γραφείο του με αντιπροσώπους της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ώστε να φανεί αν στα γήπεδα των ομάδων της Superleague, υπάρχει το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι κάμερες ασφαλείας, όπως προβλέπει ο νέος νόμος, ενώ συζητήθηκε και το θέμα των τακτικών δικαστών.

Με το τέλος της συνάντησης, ο Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε στην συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή: «Εκτός από το γήπεδο της Καλλονής, όπου αντιμετωπίζουμε κάποια θέματα με τη διοίκηση του σταδίου, είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Η εφαρμογή ενός νόμου από τη θεωρία στην πράξη έχει κάποιες παιδικές ασθένειες. Υποβάλαμε ένα αίτημα στον Υπουργό για να κερδίσουμε λίγο χρόνο, ώστε να είμαστε έτοιμοι μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Δεν θέλουμε να υπεκφύγουμε από τις υποχρεώσεις μας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.848 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο υπουργός βλέποντας την πρόθεσή μας να υλοποιήσουμε όσα συμφωνήθηκαν στο ακέραιο, είπε πως θα το σκεφτεί. Θεωρώ πως είναι ένα δίκαιο αίτημα, εξαιτίας της κατάστασης που υπάρχει στη χώρα λόγω capital controls και των θεμάτων που ήθελαν συνεργασία. Εκτιμούμε πως θα υπάρξει θετική ανταπόκριση από τον Υπουργό και θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος».

Για το θέμα των τακτικών δικαστών: «Υπάρχει ένα θέμα με το διαιτητικό δικαστήριο και τη σύνθεσή του, που κατά τον υπουργό πρέπει να γίνει με τακτικούς δικαστές. Θα γίνουν επαφές για να μην υπάρξει θέμα. Η θέση μας είναι να υπάρχουν τακτικοί δικαστές, από την πλευρά μας δεν υπάρχει καμία αντίρρηση. Έτσι ορίζει ο νόμος και η Super League δεν έχει διάθεση να παρανομήσει».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε: «το μόνο που ζητάμε είναι να εφαρμοστεί ο νόμος»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.