ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες»

Ο Τζέιμς Φελντέιν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης.

«Σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες»

Ο Τζέιμς Φελντέιν όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετή ώρα ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την χαρά για την μεταγραφή αυτή.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Η αναμονή τελείωσε! Ανακοινώνω με χαρά ότι θα παίζει στην Ελλάδα φέτος. Ανυπομονώ να παίξω σε μία από τις ιστορικές ομάδες της Ευρώπης, τον Παναθηναίκό. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που θα παίξω για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα».

feldeine

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.