ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

From Baku with love

Πανέτοιμος για το πρώτο ματς των play off του Europa League είναι ο Παναθηναϊκός, απέναντι στην Καμπάλα. Ποια η ατμόσφαιρα όμως στο Μπακού; Η επικινδυνότητα, η σιγουριά του Αναστασίου, ο... hot Εσιέν, καθώς και το γήπεδο-κλουβί.

From Baku with love

Οι «πράσινοι» ρίχνονται στη… μάχη αύριο (20/8, 19:00), με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Απέναντί τους η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, η οποία βλέπει το ματς ως ιστορικής σημασίας.

Τι ατμόσφαιρα επικρατεί όμως στις τάξεις του «τριφυλλιού», καθώς και στους κατοίκους της πόλης, λίγες ώρες πριν την πρώτη σέντρα; Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά…

Όσον αφορά το κομμάτι της επικινδυνότητας, για το οποίο ακούστηκαν διάφορα, πρόκειται για μία ήρεμη πόλη, με τον κόσμο της να είναι ιδιαίτερα φιλικός. Γενικότερα δεν υπάρχει κάποιο θέμα ενώ μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως μικρή μερίδα οπαδών των «πρασίνων» ήρθε στο Μπακού μαζί με το τσάρτερ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τη μέρα του αγώνα ωστόσο δεν… ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει, αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια τέτοια αίσθηση, έπειτα κι από τα μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.