ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το διπλάσιο μπάτζετ φέτος

Τα 12 εκατομμύρια ευρώ φτάνει το μπάτζετ του φετινού Παναθηναϊκού και είναι διπλάσιο από το περσινό που έφτανε τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Το διπλάσιο μπάτζετ φέτος

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την απόκτηση του Μεχντί Αμπέντ το μπάτζετ του Παναθηναϊκού έφτασε τα 12 εκατ. ευρώ. Είναι φανερό πως η διαφορά με πέρυσι είναιι τεράστια μιας και το φετινό μπάτζετ είναι διπλάσιο από της προηγούμενης χρονιάς.

Οι «πράσινοι» έκαναν εννιά μεταγραφές δαπανώντας 1,5 εκατ. ευρώ για αγορά παικτών από ομάδες. Συγκεκριμένα, συμφώνησαν στις 600.000 με τη Νιούκαστλ για τον Μεντί Αμπέντ, 350.000 πήρε η Ελσίνκι για τον Ρόμπιν Λουντ, ενώ από 300.000 πήραν η Άαλμποργκ για τον Ράσμους Τελάντερ αλλά και ο Πανιώνιος για τον 17χρονο Στέφανο Ευαγγέλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον η ομάδα του Παναθηναϊκού έχει και 3 βαριά συμβόλαια. Πιο συγκεκριμένα, του Μίκαελ Εσιέν που φτάνει το 1,2 εκατ. ευρώ και των Μάρκους Μπεργκ και Σέρχιο Σάντσεθ που κυμαίνεται γύρω στις 800 χιλιάδες ευρώ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.296 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.