ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χριγκόρτσουκ: «Όλα ανοιχτά στην ρεβάνς»

Ο τεχνικός της Γκαμπάλα, Ρομάν Χριγκόρτσουκ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως όλα είναι ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στην Αθήνα. Αποστολή στο Μπακού: Βασίλης Μοιρώτσος, Πάνος Καραουλάνης.

Χριγκόρτσουκ: «Όλα ανοιχτά στην ρεβάνς»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι σε τακτική για τις δύο ομάδες και δύσκολο και τα πάντα είναι ανοιχτά για τη ρεβάνς. Η ομάδα μας έκανε και κάνει ό,τι μπορεί για να διακριθεί και αυτό θα συνεχιστεί είτε περάσουμε, είτε αποκλειστούμε.

Σε ότι αφορά τις αλλαγές επειδή ακούστηκαν πολλά, αυτή είναι η άποψη μου να διαχειριστώ το ματς, ενδεχομένως να μην βγήκαν κάποια πράγματα αλλα δεν θα άλλαζα την απόφασή μου.

Είχαμε μελετήσει καλά τον αντίπαλο, ήμασταν οργανωμένοι παίξαμε από το κέντρο και θέλαμε να βγούμε και στα άκρα, αλλά δεν το πετυχαμε τόσο. Κατά διαστήματα δεν ήμασταν οργανωμένοι, έλειψε η ταχύτητα και δεν ειχαμε την κατοχή στο βαθμό που ήθελε. Είχαμε αργή ανάπτυξη, η έλλειψη του Χουσείνοφ παίζει σίγουρα ρόλο γιατι είναι απ τους καλύτερους παικτες, όμως η ομάδα δεν είναι ένας παικτης, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.