ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε μία εβδομάδα ο Αμπέντ

Την 2η αγωνιστική της Super League, στην αναμέτρηση με την Καλλονή, αναμένεται να είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου ο Μεχντί Αμπέντ.

Σε μία εβδομάδα ο Αμπέντ

Ένας από τους βασικούς λόγους που ο Παναθηναϊκός κυνήγησε τόσο πολύ την υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ είναι ότι ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Ο Γαλλοαλγερινός δεν θα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής ενώ βρίσκεται κι σε άριστη φυσική κατάσταση καθώς έχει βγάλει όλη την προετοιμασία με την Νιουκάστλ.

Έτσι λοιπόν ο ποδοσφαιριστής θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για την αναμέτρηση με την Καλλονή την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμπέντ θα μπορούσε να είναι έτοιμος αγωνιστικά και για τον επαναληπτικό με την Καμπάλα, όμως, δεν έχει δηλωθεί στη λίστα του Παναθηναϊκού στην ΟΥΕΦΑ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.