ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πήραμε καλούς παίκτες»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός απέκτησε πολύ καλούς παίκτες, στάθηκε ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα του Ισραήλ. Βασικός στόχος του Σέρβου, η αξιοποίηση των νέων παικτών.

«Πήραμε καλούς παίκτες»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος προπονητής στην ιστοσελίδα  «one.co.il»:

«Φυσικά και θα είναι μία χρονιά δύσκολη και ανταγωνιστική. Πως αλλιώς να ήταν; Στο επίπεδο αυτό δεν παίζεις, απλά για να… παίξεις, αλλά για να νικήσεις. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Αποκτήσαμε καλούς παίκτες, βάσει των ευκαιριών και του μπάτζετ που είχαμε.

Επέστρεψε στην ομάδα ο Νικ Καλάθης, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός πόιντ γκαρντ. Πήραμε τον Σάσα Πάβλοβιτς, έναν παίκτη με εμπειρία από το NBA, αλλά και τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος θέλει να αποδείξει πράγματα. Επίσης, τον Όγκνιεν Κούζμιτς, αλλά και έναν παίκτη που μου άρεσε πολύ όταν αγωνιζόταν στην Καντού, τον Τζέιμς Φελντέιν. Από την άλλη, έχουμε πολύ καλούς νεαρούς παίκτες και πρόκειται να δουλέψουμε μαζί τους για να τους αξιοποιήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.