ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εθνικάρα με… Κωστάρα

Η Εθνική με οδηγούς τον Κώστα Παπανικολάου, τον Γιάννη Μπουρούση και τον Κώστα Σλούκα νίκησε (83-44) την Βοσνία Ερζεγοβίνη στην 2η αγωνιστική του τουρνουά της Ξάνθης έχοντας στο παιχνίδι της ουσία και θέαμα.

Εθνικάρα με... Κωστάρα

Tο ξεκίνημα της Εθνικής στην αναμέτρησης δεν ήταν καλό, γεγονός που δνε έμεινε ανεκμετάλλευτο από την ομάδα του Ντούκο Ιβάνοβιτς που προηγήθηκε με 4-9 στο 3′. Ο Μπουρούσης, όμως, με 6 συνεχόμενους πόντους έλυσε το… βραχυκύκλωμα στην ελληνική επίθεση ισοφαρίζοντας σε 10-10 στο 6′. Ο Καϊμακόγλου στο 7′ έβαλε για πρώτη φορά την Εθνική σε θέση οδηγού (12-10) και ο Μάντζαρης στη συνέχεια έστειλε την «γαλανόλευκη» στο +5 (15-10) ευστοχώντας πίσω από την γραμμή των 6.75 μέτρων. Η άμυνα της Εθνικής συνέχισε να δίνει λύσεις και στο τέλος της περιόδου, η «γαλανόλευκη» ήταν μπροστά με 18-11, σκορ που διαμορφώθηκε με έμμεσο τρίποντο του Σλούκα.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.