ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν εκπληρώνει το καθήκον της η UEFA»

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στη «Sun» και τόνισε ότι η UEFA δεν εκπληρώνει το καθήκον της αφήνοντας τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη.

«Δεν εκπληρώνει το καθήκον της η UEFA»

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, μίλησε στη «Sun» κάνοντας ολομέτωπη επίθεση προς την UEFA. Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε ότι από τη στιγμή που η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επιτρέπει στον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στο Champions League δεν εκπληρώνει το καθήκον της απέναντι στους απανταχού φιλάθλους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος:

«Με εκπλήσσει που η UEFA δεν έχει διεξάγει τη δική της έρευνα για να επιβεβαιώσει αυτά που υποτίθεται ότι συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η UEFA δεν έχει εκπληρώσει το καθήκον της απέναντι στους απανταχού φιλάθλους, επιτρέποντας τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.