ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στοχευμένες οι βαθιές μπαλιές του

Ίδιος ο «Σίφο» ο Σάντσεθ που βάσει εικόνων αναμένεται να προσφέρει περισσότερα από τον Κροάτη.

Στοχευμένες οι βαθιές μπαλιές του

Εξαιρετικές οι βαθιές μπαλιές του Σέρχιο Σάντσεθ στο β΄ ημίχρονο που μόνο στα τυφλά δεν γινόταν αφού δημιουργούσαν «τρικυμία» στα μετόπισθεν των Αγρινιωτών με τους σβέλτους Καρέλη, Καλτσά και τους μπαλαδόρους Μπεργκ, Πέτριτς ν’ αγχώνουν τους στόπερ!

Στο 83΄ ο πρώην άσος της Μάλαγα δημιούργησε το νικητήριο τέρμα, στο 87΄ έβαλε λίγο περισσότερη δύναμη απ΄ όσο χρειαζόταν κι ο Ντάνιελ Πράνιτς για εκατοστά δεν πρόλαβε να κοντρολάρει και να βγει τετ-α-τετ.

Το στυλ παιχνιδιού του θυμίζει τον Γκόρντον Σίντενφελντ, άλλωστε στους πρώτους μήνες της προπέρσινης σεζόν τόσο ο Κροάτης όσο κι ο Κουτρουμπής είχαν εντολές να συμμετέχουν στο επιθετικό παιχνίδι ανεβαίνοντας αρκετές φορές πάνω από τη σέντρα. Όπως ο «Σίφο» έτσι κι ο Ισπανός δεν είναι στόπερ που επιζητά επαφές με τον αντίπαλο, αντιθέτως του αρέσει να παίζει περισσότερο δίπλα σε «τραχύ» σέντερ μπακ, βλέπουμε ως τώρα ότι στα τζαρτζαρίσματα νιώθει άβολα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χθες ο 38χρονος Καμαρά σε μια φάση ρουτίνας στην πλάγια γραμμή τον «ανάγκασε» να προτάξει το χέρι του κι ακολούθως να παραχωρήσει κόρνερ. Με την Μπριζ ο ρέφερι «είδε» φάουλ του Ντιαμπί σε μια διεκδίκηση του πρώτου ημιχρόνου, όπου ο νεαρός επιθετικός κλέβει έξυπνα τη μπάλα σε θέση έξω δεξιά, πετώντας τον ένα μέτρο μακριά από την διεκδίκηση της. Ο 29χρονος έχει ποιότητα, με το που «δέσει» με τον Ταυλαρίδη σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στην «ταπεινή» Σούπερ Λιγκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.