ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Άλλος» παίκτης στο β΄ μέρος ο Πράνιτς

Ο Κροάτης κυνήγησε όλες τις φάσεις στην επίθεση, συγκλίνοντας διαρκώς στην αντίπαλη περιοχή.

«Άλλος» παίκτης στο β΄ μέρος ο Πράνιτς

Ο Ντάνιελ Πράνιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 77΄ (με τον Μλάντεν Πέτριτς να «τσιμπά» ωραία τη μπάλα και να του τη σερβίρει στο «κακό» δεξί του πόδι), ωστόσο μόνο ανόρεχτος δεν ήταν ο Κροάτης που έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν.

Με την Μπριζ, στην Αθήνα, ασχέτως αν στα πρώτα λεπτά ήθελε… ταξί για να γυρίσει από την επίθεση στην άμυνα, ήταν από τους καλύτερους, μάλιστα χειροκροτήθηκε θερμά στις καθυστερήσεις όταν σπρίνταρε 50 μέτρα για μια χαμένη μπαλιά, ώστε να κερδίσει χρόνο.

Στο Αγρίνιο μετά από ένα μετριότατο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη έβγαλε νεύρο, στα τελευταία λεπτά κάλυψε τις προωθήσεις του Νάνο αμυντικά, ενώ επιθετικά ήταν πολύ δραστήριος: στο 56΄ ντριμπλάρει ωραία, αλλά τη μπαλιά-«λουκούμι» προς τον Καρέλη κόβει την τελευταία στιγμή ο Κούσας. Στο 63΄ φεύγει ταχύτατα στον κενό χώρο αλλά την αλλαγή παιχνιδιού του Καρέλη προλαβαίνει ο Ουαρντά που παραχωρεί κόρνερ. Στο 77΄ σουτάρει άστοχα και στο 79΄ ακολουθεί την κίνηση του Καρέλη, χώνεται ολομόναχος στην περιοχή αλλά ο Κρητικός κάνει την χαζομάρα και εκτελεί από κακή θέση τη στιγμή που απέναντι στον τερματοφύλακα περιμένουν ανενόχλητοι οι Κροάτες. Στο 87΄ πάλι ο πρώην άσος της Μπάγερν κόβει κάθετα στην αντίπαλη περιοχή αλλά η μπαλιά ακριβείας του Σάντσεθ δεν καταλήγει στο πόδι του για εκατοστά!

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 4.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.