ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλύτερη λύση ο επαναπατρισμός

Το περιβραχιόνιο στα 19 του, τα τηλέφωνα Αλαφούζου προ διετίας δείχνουν πόσο πολύ ο οργανισμός Παναθηναϊκός έχει «αγκαλιάσει» τον Χάρη Μαυρία.

Καλύτερη λύση ο επαναπατρισμός

Ο Χάρης Μαυρίας «πετάει την σκούφια» του να επαναπατριστεί κι ας μοιάζει η επιστροφή του στην Ελλάδα με πισωγύρισμα. Ο βραχύσωμος εξτρέμ παρότι είχε «σκουριάσει» πέρσι στην Αγγλία «έβγαλε μάτια» στα πλέι-οφ (σε θέση φορ μάλιστα).

Το παιδί γνωρίζει πως στο «προστατευμένο» περιβάλλον του Κορωπίου, θα βρει ανθρώπους που τον αγαπούν/σέβονται και οπαδούς που θα τον αγκαλιάσουν παίζει-δεν παίζει, άρα τι καλύτερο γι αυτόν ώστε ν’ αναγεννηθεί; Στα 21 του, άλλωστε, έχει όλο τον καιρό μπροστά του να κάνει «βαρβάτες» μεταγραφές σε πιο ανταγωνιστικές λίγκες.

Ο οργανισμός Παναθηναϊκός έχει αγκαλιάσει τον Χάρη, προσπαθούμε να θυμηθούμε πότε στο παρελθόν το κλαμπ διάλεξε στην τριάδα αρχηγών του ένα 19χρονο, όπως συνέβη στις 7 Αυγούστου 2013 όταν ο Χάρης επελέγη μαζί με Ζέκα, Μέντες να φέρουν το περιβραχιόνιο, τότε που η μεταγραφή του στη Σάντερλαντ κρεμόταν από μια κλωστή.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχαν καταγραφεί στον Τύπο οι προσπάθειες του Γιάννη Αλαφούζου να κρατά «ζεστό» τον Ζακυνθινό όταν το αγγλικό όνειρο έμοιαζε απατηλό τονίζοντάς του ότι αυτός αποτελεί το μέλλον της ομάδας! Όταν κάπου σε θέλουν πολύ κι η καριέρα σου έχει βαλτώσει δεν το σκέφτεσαι…Εδώ έφαγε «κόλλημα» με τον Παναθηναϊκό ο ξένος (Αμπέιντ) δεν θα συνέβαινε το ίδιο στον Χάρη που στο κάτω-κάτω μεγάλωσε στην Παιανία;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.