ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Όλα είναι καλά»

Αμέσως μετά την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έκανε το σχόλιο του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Τζόρτζεβιτς: «Όλα είναι καλά»

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα βρεθούν και πάλι ως αντίπαλοι σε προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας και ο τεχνικός του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Άλλωστε όπως είπε και ο Σέρβος τεχνικός, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κερδίσει τους καλύτερους για να φτάσει στην κορυφή, ενώ οφείλει να είναι έτοιμος μέχρι εκείνη την στιγμή.

«Όλα είναι καλά… Τέλεια θα έλεγα» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού πριν συνεχίσει: «Η κλήρωση ήταν ακριβώς όπως την περίμενα. Τα πράγματα είναι απλά: Αν θέλεις να είσαι ο καλύτερος πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους δυνατούς αντιπάλους. Είναι ένα έργο το οποίο πρέπει να κάνουμε και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ;
Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ; 9.747 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.