ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον στηρίζει αλλά κρίνεται συνεχώς!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να δείχνει την στήριξη του προς τον Γιάννη Αναστασίου αλλά η παραμονή του κρίνεται σε κάθε παιχνίδι.

Τον στηρίζει αλλά κρίνεται συνεχώς!

O Γιάννης Αλαφούζος συγκάλεσε το απόγευμα της Παρασκευής έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα της ομάδας.

Εκεί βρέθηκαν και οι Τάκης Φύσσάς, Λεωνίδας Βόκολος αλλά και Γιάννης Αναστασίου με σκοπό να ενημερώσουν για την κατάσταση της ομάδας και τα αίτια της εικόνας που παρουσιάζει. Παρά το γεγονός ότι όλο το Δ.Σ. έδειξε την στήριξή του προς το πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού φαίνεται να κρίνεται συνεχώς. Αυτό τι σημαίνει? Σημαίνει ότι μπορεί να φύγει από τους «πράσινους» ακόμα και την Κυριακή στην αναμέτρηση με την Καλλονή σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.

Γενικότερα η υπομονή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού φαίνεται να τελειώνει προς τον Γιάννη Αναστασίου. Μην ξεχνάει κανείς ότι με την Γκαμπάλα γράφτηκε ίσως και η πιο «μαύρη» σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό όμως που φαίνεται να εξοργίζει τους φίλους του Παναθηναϊκού είναι ότι ο Γιάννης Αναστασίου δεν βγήκε να ζητήσει ούτε μία συγγνώμη και αυτός είναι και ο λόγος που έχει χάσει την στήριξη του από τους περισσότερους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...