ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον στηρίζει αλλά κρίνεται συνεχώς!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να δείχνει την στήριξη του προς τον Γιάννη Αναστασίου αλλά η παραμονή του κρίνεται σε κάθε παιχνίδι.

Τον στηρίζει αλλά κρίνεται συνεχώς! | panathinaikos24.gr

O Γιάννης Αλαφούζος συγκάλεσε το απόγευμα της Παρασκευής έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα της ομάδας.

Πέναλτι ένδοξων εποχών παράγκας πήρε ο Ολυμπιακός Β! (vid)
Πέναλτι ένδοξων εποχών παράγκας πήρε ο Ολυμπιακός Β! (vid) 3.644 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκεί βρέθηκαν και οι Τάκης Φύσσάς, Λεωνίδας Βόκολος αλλά και Γιάννης Αναστασίου με σκοπό να ενημερώσουν για την κατάσταση της ομάδας και τα αίτια της εικόνας που παρουσιάζει. Παρά το γεγονός ότι όλο το Δ.Σ. έδειξε την στήριξή του προς το πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού φαίνεται να κρίνεται συνεχώς. Αυτό τι σημαίνει? Σημαίνει ότι μπορεί να φύγει από τους «πράσινους» ακόμα και την Κυριακή στην αναμέτρηση με την Καλλονή σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.

Γενικότερα η υπομονή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού φαίνεται να τελειώνει προς τον Γιάννη Αναστασίου. Μην ξεχνάει κανείς ότι με την Γκαμπάλα γράφτηκε ίσως και η πιο «μαύρη» σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Αυτό όμως που φαίνεται να εξοργίζει τους φίλους του Παναθηναϊκού είναι ότι ο Γιάννης Αναστασίου δεν βγήκε να ζητήσει ούτε μία συγγνώμη και αυτός είναι και ο λόγος που έχει χάσει την στήριξη του από τους περισσότερους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close