ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα «όχι» για Καρέλη

Ο Παναθηναϊκός αυτό το καλοκαίρι απέρριψε αρκετές προτάσεις για τον Νίκο Καρέλη γεγονός που δείχνει το πόσο σημαντικός είναι ο ποδοσφαιριστής για τους «πράσινους».

Τα «όχι» για Καρέλη

Ο Νίκος Καρέλης πραγματοποίησε μία πολύ καλή χρονιά πέρυσι στον Παναθηναϊκό πετυχαίνοντας 19 γκολ σε 50 εμφανίσεις. Αυτή η πολύ καλή του επίδοση ανέβασε και τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Έτσι το καλοκαίρι αυτό ,ουκ ολίγες φορές, έφτασαν προτάσεις στα χέρια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Καρέλης αποτέλεσε διακαή πόθο της Γκενκ.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή οι Βέλγοι έκαναν προσπάθεια για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Η πρώτη της Γκενκ αρχικά έφτανε  2 εκατ. ευρώ και έμψυχα ανταλλάγματα, πρόταση που είχε απορριφθεί ασυζητητί. Πριν από περίπου τρεις μέρες όμως επανήλθαν και πάλι οι Βέλγοι και μάλιστα ήρθαν στην Αθήνα δείχνοντας πόσο πολύ θέλουν τον επιθετικό από την Κρήτη. Η πρόταση που έκαναν έφτανε τα 3,5 εκατ ευρώ ενώ στον παίκτη έδιναν γύρω στις 400.000 το χρόνο για τρία χρόνια.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.450 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η συγκεκριμένη πρόταση δεν ικανοποίησε τον Παναθηναϊκό και οι Βέλγοι είχαν τονίσει ότι θα επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη, γεγονός που δεν έγινε ποτέ.

Έτσι λοιπόν και παρά την κατάσταση που επικρατούσε μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του επέλεξαν να μην δώσουν κανέναν από τους δύο επιθετικούς της ομάδας ώστε να διεκδικήσουν με όσες περισσότερες πιθανότητες γίνεται το πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.