ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Υπήρξαν δύο προτάσεις»

Ο Μάρκους Μπεργκ για πρώτη φορά σχολιάζει τις δύο προτάσεις που έγιναν για την απόκτηση του, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και δηλώνει πως θα φύγει από τον Παναθηναϊκό, μόνο για μία προσφορά που δε θα μπορεί να αρνηθεί.

Μπεργκ: «Υπήρξαν δύο προτάσεις»

Ο Σουηδός επιθετικός μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, από το προπονητικό κέντρο που βρίσκεται μαζί με την Εθνική του ομάδα και σχολίασε τις προτάσεις που έγιναν για εκείνον, τον αποκλεισμό του «τριφυλλιού» από την Ευρώπη, αλλά και τον στόχο του που δεν είναι άλλος, από μία ακόμα καλή χρονιά με τον Παναθηναϊκό.

«Υπήρξαν τουλάχιστον δύο προτάσεις τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Εγώ δεν είχα την ευχέρεια να επιλέξω, γιατί η ομάδα απάντησε αρνητικά στις προτάσεις», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα, «aftonbladet.se», ο Μάρκους Μπεργκ.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και στην φετινή σεζόν: «Μου αρέσει που βρίσκομαι εκεί και θέλω να κάνω μία καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Ήταν απογοητευτικό που αποκλειστήκαμε από τους ομίλους του Europa League, αλλά στο πρωτάθλημα έχουμε αρχίσει με νίκες».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.886 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τέλος μίλησε και για την πρόταση, η οποία θα τον έκανε να σκεφτεί να φύγει από την ομάδα: «Θα πρέπει να είναι κάτι το εξαιρετικό, που να μην μπορώ να αρνηθώ», εξήγησε ο Μπεργκ, δείχνοντας για ακόμα μία φορά το δέσιμο του με τον σύλλογο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.