ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Τραγωδία: Τρεις νεκροί από τη φωτιά στο Δαφνί

Τρεις νεκροί είναι το αποτέλεσμα της φωτιάς που ξέσπασε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί όπως διαπιστώθηκε κατά την είσοδο της πυροσβεστικής.

Τραγωδία: Τρεις νεκροί από τη φωτιά στο Δαφνί

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο ισόγειο μιας πτέρυγας, με αποτέλεσμα γρήγορα όλα τα κτίρια να καλυφθούν από πυκνούς μαύρους καπνούς.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν άμεσα σε εκκένωση του συγκεκριμένου κτιρίου, καθώς οι πυκνοί καπνοί είχαν κατακλύσει όλα τα δωμάτια των ασθενών.

Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε από το ισόγειο του κτιρίου από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία.

Πηγή: newsit

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.