ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μίτσελ: «Ο καλύτερος φορ στην Ελλάδα ο Μπεργκ»

Στην κορυφή της λίστας του Μίτσελ ήταν ο Μάρκους Μπεργκ, με τον Ισπανό προπονητή να χαρακτηρίζει τον ποδοσφαιριστή ως «καλύτερο επιθετικό στην Ελλάδα».

Μίτσελ: «Ο καλύτερος φορ στην Ελλάδα ο Μπεργκ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σημερινής «Sportday» ο Μίτσελ είχε 3 επιθετικούς στην λίστα του με τον Μάρκους Μπεργκ να βρίσκεται στην κορυφή.

Ταυτόχρονα και σύμφωνα πάλι με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Μίτσελ εμφανίζεται να έχει πει στους Γάλλους ότι ο Σουηδός «είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα. Δεν αρκείται μόνο στο σκοράρισμα, αλλά βοηθάει σε πολλούς τομείς. Έχει καλή τεχνική κατάρτιση, ξέρει πώς να κινηθεί και εκτός περιοχής και πώς να βρει τους συμπαίκτες του».

Μετά απ’ όλα αυτά δεν είναι απίθανο ο Ισπανός τεχνικός να επιδιώξει ξανά την χειμερινή περίοδο να κάνει δικό του τον Μάρκους Μπεργκ.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.