ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: «Θα βελτιωθούμε»

Στον υπερβολικό ενθουσιασμό των παικτών απέδωσε τα λάθη στο παιχνίδι με την ΠΓΔΜ, ο Νικ Καλάθης.

Καλάθης: «Θα βελτιωθούμε»

Ο άσος της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε σίγουρος για το γεγονός πως η Ελλάδα θα βελτιωθεί. Παράλληλα, τόνισε πως όλοι είναι έτοιμοι για το αυριανό ντέρμπι με τους Κροάτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Παίξαμε με πολλή ενέργεια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που άρχισε το τουρνουά μετά από τόσα φιλικά. Ισως μερικές φορές να ήμασταν υπερβολικά ενθουσιώδεις και να κάναμε κάποια άσχημα λάθη από τη βιασύνη μας. Όμως πιστεύω πως θα βελτιωθούμε. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερη άμυνα και τελικά πήραμε μια καλή νίκη.

Αύριο έχουμε ένα μεγάλο ματς. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Μακάρι να είναι γεμάτο το γήπεδο. Η Κροατία έχει πολύ ταλέντο σε κάθε θέση, αλλά αυτό θέλει μια ομάδα σαν κι εμάς για να είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι, ανυπομονούμε γι’ αυτό, όπως κι εκείνοι. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι για τους φιλάθλους και τις δύο ομάδες».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 37.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.