ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τσεκάρουν» επιθετικούς στον Παναθηναϊκό

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά πιθανούς μεταγραφικούς στόχους έχουν οι σκάουτερς του Παναθηναϊκού, καθώς έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Euro 2016.

«Τσεκάρουν» επιθετικούς στον Παναθηναϊκό

«Λαυράκι» μέσω των παιχνιδιών της προκριματικής φάσης του Euro 2016 προσπαθούν να… βγάλουν οι άνθρωποι του τμήματος σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού .

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει με δημοσίευμα της η εφημερίδα «Goal», οι άνθρωποι του  «τριφυλλιού», έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά επιθετικούς που μπορεί να απασχολήσουν την ομάδα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Άλλωστε, σύμφωνα με… εντολή του προπονητή, Γιάννη Αναστασίου, ζήτησε από τους συνεργάτες του την  αναζήτηση εύρεσης ενός επιθετικού με διαφορετικά προσόντα από αυτά των ήδη υπαρχόντων  Μπεργκ και Καρέλη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.