ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Καϊμακόγλου: «Ομάδα από σκληρό μέταλλο»!

Αμέσως μετά τη νίκη επί της Κροατίας, ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε στο SDNA για την Εθνική και τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ. Αποστολή στο Ζάγκρεμπ: Νίκος Καραγιώργης.

Καϊμακόγλου: «Ομάδα από σκληρό μέταλλο»!

Η Εθνική ομάδα απέδειξε χθες στην εχθρική και κατάμεστη από 15.000 Κροάτες, Αρένα Ζάγκρεμπ, ότι είναι φτιαγμένη από σκληρό μέταλλο. Πέρασε με επιτυχία το τεστ χαρακτήρα. Μέχρι εκεί όμως… Οσο μεγάλη όμως κι αν ήταν η νίκη επί της οικοδέσποινας Κροατίας, μην περιμένει κανείς να ακούσει υπερφίαλες δηλώσεις και μεγάλα λόγια από το στόμα των Ελλήνων διεθνών. Διαθέτουν άλλωστε οι περισσότεροι τόσο μεγάλη εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις και γνωρίζουν πολύ καλά πως να διαχειρίζονται τέτοιου είδους καταστάσεις.

Η συνέντευξη του Κώστα Καϊμακόγλου στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.