ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Επιλογές από Ευρωμπάσκετ και προκριματικά Euro

Τα προκριματικά του Euro 2016 θα μας απασχολήσουν και σήμερα

Επιλογές από Ευρωμπάσκετ και προκριματικά Euro

Τα προκριματικά του Euro 2016 θα μας απασχολήσουν και σήμερα, καθώς υπάρχουν στο κουπόνι στοιχήματος ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Θα στηριχτούμε σε Σουηδία και Εσθονία κόντρα σε Αυστρία και Σλοβενία αντίστοιχα, ενώ επιλογές προκύπτουν και απ’ την τέταρτη ημέρα του Ευρωμπάσκετ.

Το «παλεύει» η Εσθονία

Ξεκινάμε με τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση της Σλοβενίας με την Εσθονία, όπου θα πάμε με το +1 της Εσθονίας σε απόδοση 1.90 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Εσθονίας. Αν η Εσθονία ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Τους δύο αντιπάλους χωρίζει ένας βαθμός, οπότε απόψε αναμένεται να «πέσουν κορμιά». Η ομάδα του Σρέτσκο Κάτανετς αποδείχθηκε… ιδανική αυτόχειρας το Σάββατο, καθώς δεν πήρε ούτε καν το βαθμό της ισοπαλίας σε ένα ματς, στο οποίο αρχικά προηγήθηκε με 0-2. Έτσι, έμεινε στην 4η θέση του ομίλου με 9 βαθμούς και σήμερα θα επιχειρήσει να εκμεταλλευθεί τη δύναμη της έδρας της. Οι Εσθονοί, από την πλευρά τους, έχουν μπει για τα καλά στο «κόλπο» των μπαράζ, ως απόρροια των κολλητών εντός έδρας νικών επί των Σαν Μαρίνο (2-0) και Λιθουανίας (1-0) στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των προκριματικών. Πλέον βρίσκονται στην 3η θέση του 5ου γκρουπ με 10 βαθμούς και σήμερα θα επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο… ξεκινάει από την ισοπαλία και καταλήγει στο διπλό. Βέβαια, δεν παραβλέπουν ότι η Λιθουανία (6 β.) φιλοξενεί σήμερα το αδιάφορο Σαν Μαρίνο και σε περίπτωση νίκης μπαίνει κι εκείνη στο… παιχνίδι.

Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε!
Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε! 44 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάμε με τη Σουηδία

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Σουηδίας με την Αυστρία, όπου επιλέγουμε νίκη για τους γηπεδούχους σε απόδοση 2.20. Καθοριστική φαντάζει η αποψινή αναμέτρηση των Σκανδιναβών με την πρωτοπόρο του 7ου ομίλου Αυστρία, καθώς μόνο αν καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς θα κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Δύο νίκες και μία ισοπαλία σημείωσε η Σουηδία στις τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για τα προκριματικά του Euro 2016. Στις δύο από αυτές τις αναμετρήσεις σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Στην κορυφή του 7ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2016 παραμένει η Αυστρία, η οποία μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα αυτών κόντρα στη Σουηδία (1-1 εντός έδρας) σημείωσε έξι νίκες. Στις πέντε από αυτές κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ οι τέσσερις από αυτές ήρθαν με το ίδιο σκορ (1-0). Το συγκρότημα του Κόλερ θα πάρει την απευθείας πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης ακόμα και με ήττα απόψε, αρκεί η Ρωσία να μην επικρατήσει στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με αντίπαλο το Λιχτενστάιν.

Μπορεί τον «άσσο» η Σλοβακία

Πάμε στον αγώνα Σλοβακία – Ουκρανία, όπου θα πάμε με το 1 DNB σε απόδοση 1.93 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Δυνατή αναμέτρηση διεξάγεται σήμερα στο «Pod Dubňom» με την Σλοβακία να υποδέχεται την 3η του ομίλου Ουκρανία, με το συγκρότημα του Κόζακ να παίζει για δυο αποτελέσματα προκειμένου να διατηρηθεί σε θέση ισχύος. Δεν τα κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ισπανία, από την οποία ηττήθηκε με 2-0, σε ένα παιχνίδι όπου περιορίστηκε στα αμυντικά της καθήκοντα και συγκατοικεί πλέον στην κορυφή με τους “φούριας ρόχας”. Έβαλε έτσι τέλος σε ένα νικηφόρο σερί έξι αναμετρήσεων που έτρεχε στα προκριματικά και στόχος της δεν είναι άλλος σήμερα από το να επιστρέψει στις επιτυχίες, εκμεταλλευόμενη την έδρα της με τον καλύτερο τρόπο, όπου προέρχεται από εφτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Αν και έχει σίγουρα δύσκολη αποστολή κόντρα στην δυνατή Σλοβακία, η Ουκρανία γνωρίζει πως το μοναδικό ζητούμενο στο σημερινό παιχνίδι είναι η νίκη που θα της δώσει την ευκαιρία να πιάσει στην βαθμολογία την Σλοβακία, διατηρώντας έτσι ζωντανές της ελπίδες της για πρόκριση. Το συγκρότημα του Φομένκο είχε την προηγούμενη αγωνιστική εύκολη αποστολή κόντρα στην Λευκορωσία, της οποίας επικράτησε με 3-1. Μόλις στο 7’ ο Κράβετς άνοιξε το σκορ, με τους Γιαμολένκο (30’) και Κονοπλιάνκα (40’ πεν) να κάνουν το 3-0, ενώ ο Κορνιλένκο στο 62’ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική της νίκη, με την Ουκρανία να θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Με τα γκολ στη Βραζιλία

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Β’ Βραζιλίας ανάμεσα σε Μποταφόγκο και Παρανά, όπου επιλέγουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.98. Με απίστευτο τρόπο συνέχισε στις νίκες η Μποταφόγκο το Σάββατο. Πέρασε με 1-2 απ’ την έδρα της Βιτόρια, σ’ ένα απ’ τα ντέρμπι της αγωνιστικής, αποτέλεσμα που της επέτρεψε να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στους 42 πόντους οι γηπεδούχοι, στο +2 απ’ τη δεύτερη Παϊσαντού και στο +3 απ’ την τρίτη Σαμπάιο Κορέα, άφησαν τέσσερις πόντους πιο χαμηλά τη Βιτόρια. Προηγήθηκε στο 72’ η Μποταφόγκο, αλλά η Βιτόρια ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, με την Μποταφόγκο όμως να απαντάει σχεδόν στην επόμενη φάση! Ήταν η δεύτερη σερί νίκη, δίνει σπουδαία ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Προέρχεται από έξι σερί Over 2,5 ανεξαρτήτως έδρας. Σε καλή κατάσταση και η Παρανά, που προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Εκτός έδρας είναι αδύναμη, δέχτηκε γκολ στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της.

Κερδίζει εύκολα η Ελλάδα

Περνάμε στο Ευρωμπάσκετ και την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γεωργία, όπου θα πάμε με το Under 145 σε απόδοση 1.90. Την Γεωργία την περιμέναμε καλύτερη ομάδα αλλά αυτή είναι απαράδεκτη, χωρίς συνοχή μεταξύ των παιχτών και 12 αθλητές που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει μέσα στο παρκέ. Επομένως η σύγκριση με την Ελλάδα είναι η μέρα με τη νύχτα. Η σοβαρή Ελλάδα «καθαρίζει» και με 20 πόντους και γενικά είναι στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα καλαθοσφαιριστή να διαλύει τον αντίπαλο αν το ματς βολέψει. Η Ελλάδα συνεχίζει να παίζει καλή άμυνα, όπως έκανε και στα φιλικά, και λογικά η Γεωργία απόψε θα έχει πρόβλημα. Πιθανό σκορ 75-60 και η επιλογή Under 145.

Με το Over 142,5 για Σλοβενία

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας απ’ το σημερινό πρόγραμμα απ’ την αναμέτρηση της Σλοβενίας με την Ολλανδία, όπου επιλέγουμε το Over 142,5 σε απόδοση 1.95. Προτιμότερη επιλογή από τον αγώνα είναι το Over 142.5. Η Σλοβενία είναι εξαιρετική επιθετικά και έχει μέχρι στιγμής τα σκορ 80-73 με την Κροατία και 79-68 με την Γεωργία. Από την άλλη η Ολλανδία, που ήταν ομάδα του Under μέχρι το τουρνουά Ακρόπολις, εκεί που έκανε τρία μεγάλα σκορ με Ελλάδα, Λιθουανία και Τουρκία, είναι καλύτερη του αναμενομένου επιθετικά και στο Eurobasket. 73-72 νίκησε την Γεωργία και ηττήθηκε 71-78 από τα Σκόπια τρώγοντας πολύ «ξύλο» σε μεγάλα χρονικά διαστήματα αλλά με ικανότητα όμορφων καλαθιών μετά από σύστημα του προπονητή. Το 142.5 είναι σχετικά χαμηλό για τα μέχρι στιγμής δεδομένα οπότε η επιλογή είναι το Over 142.5.

Δε σκοράρει ο Ερντέν

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα της Γερμανίας κόντρα στην Τουρκία, όπου επιλέγουμε το Under 10,5 στους πόντους του Σεμίχ Ερντέν σε απόδοση 1.87. Επιλογή από τον αγώνα αποτελεί το Under 10.5 πόντων του Σεμίχ Ερντέν. Ο Ερντέν μέχρι σήμερα σκόραρε 22 πόντους με τους αστείους Ιταλούς και 2 με την Ισπανία. Η πραγματικότητα για τον κύριο αυτό είναι κάπου στη μέση. Βέβαια πιο παράδοξο ήταν το 22 από το 2. Με αντίπαλη την γραμμή ψηλών της Ιταλίας δεν ήταν δύσκολο να σκοράρει πολύ όμως σήμερα έχουμε άλλη ιστορία, την άμυνα της Γερμανίας που είναι πολύ σκληρή σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου αλλά ιδιαίτερα στη ρακέτα, εκεί που γίνονται double και triple team. Οι Σέρβοι ψηλοί το έμαθαν καλά με τα 2/5 του Κούζμιτς (4 πόντοι) και το 3/8 του Ραντούλιτσα (7 πόντοι). Προχθές που ο Ερντέν δέχθηκε πολύ πίεση από την ισπανική άμυνα, πρώτον είχε νεύρα και δεν έπαιξε πολύ και δεύτερον δεν μπορούσε να παίξει όπως θα ήθελε. Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω η επιλογή είναι το Under 10.5 πόντοι του Ερντέν.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.