ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Διάβασε «τρολιά» σαν πραγματική έκθεση μαθητή ο Καμμένος! (pics)

Στην παγίδα των τρολ στα social media έπεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια του χθεσινού ντιμπέιτ.

Διάβασε «τρολιά» σαν πραγματική έκθεση μαθητή ο Καμμένος! (pics)

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση της Ολγας Τρέμη για τις συνεργασίες την επομένη των εκλογών είπε πως θα διαβάσει μερικές εκθέσεις μαθητών και τόνισε πως θα ξεκινήσει με μια που δημοσίευσε ο Κώστας Μανιάτης στην οποία τα παιδιά περιγράφουν τους πολιτικούς αρχηγούς. «Το Πασόκ ήταν πολύ μεγάλο κόμμα και έβγαινε πρώτο αλλά τώρα έχουν πεθάνει όλοι. Ρώτησα τη μαμά γιατί το Πασόκ θα είναι στις εκλογές και άρχισε να κλαίει».

Μάλιστα, η κυρία Γεννηματά, στο σημείο εκείνο σχολίασε με χιούμορ πως είναι ζωντανή…

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, η έκθεση που διάβασε στον αέρα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ήταν όπως όλα δείχνουν απόσπασμα από χιουμοριστικό άρθρο του provocateur.gr το οποίο υπογράφει ο χρήστης @beatBukowski.

112243

Μάλιστα, ακολούθησε και σχόλιο του χρήστη ο οποίος άκουσε τον κο Καμμένο να διαβάζει την “φανταστική” έκθεση στον αέρα της τηλεμαχίας.

112247

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.